Ons Team - Huisartsenpraktijk Gasthuiskwartier

Zuid Willemsvaart 27, ’s-Hertogenbosch

Huisartsen

Giza Passos de Cerqueira (aanwezig op maandag, donderdag en vrijdag)
BIG: 29065888901

Het praktijkhouderschap rust vanaf 1 april 2016 op de schouders van Giza Cerqueira. Vanaf 1 augustus 2016 zal de praktijk overgaan in een duopraktijk. Zij is sinds 2010 werkzaam als waarnemend huisarts in ’s-Hertogenbosch en heeft enkele jaren geleden gedurende 3 maanden in de praktijk gewerkt. Mevrouw Cerqueira komt uit Salvador, Brazilië, waar ze geneeskunde heeft gestudeerd en vervolgens twee jaar als arts assistente in opleiding heeft gewerkt bij Interne Geneeskunde. In 2003 is ze naar Nederland gekomen waar ze in 2009 haar Huisartsendiploma aan de Universiteit van Utrecht heeft behaald. Haar werk kenmerkt zich door een persoonlijke betrokken manier met een brede kijk op gezondheid.

Ward Waardenburg (aanwezig op dinsdag, woensdag en vrijdag)
BIG: 39051529101

Ward Waardenburg, geboren in Oisterwijk, is afgestudeerd als arts aan de Universiteit Utrecht in 1999. Na werkervaring voornamelijk op afdelingen neurologie, cardiologie/interne geneeskunde en psychiatrie, startte hij de specialisatie huisartsgeneeskunde. Na afronding daarvan werkte hij van 2004 tot 2006 als waarnemend huisarts in de stad Utrecht. Nadien heeft Ward Waardenburg met zijn gezin het avontuur in Spanje opgezocht en daar een internationale huisartsenpraktijk opgezet. Hij spreekt verschillende talen en heeft ook een passie voor de diversiteit en de persoonlijke aandacht voor de patienten in de huisartsenpraktijk. Tijdens zijn buitenlandse jaren heeft hij ook zijn registratie in Nederland aangehouden. Ward Waardenburg ziet uit naar het gedeelde praktijkhouderschap met Giza Cerqueira en naar de nieuwe samenwerking binnen de HAP Gasthuiskwartier per 1 augustus en hoopt binnenkort met u kennis te maken!

Informatiebrief


Medewerkers

Ans van Bergen
Doktersassistente

volgt

Dorien van Erp
Praktijkverpleegkundige

volgt

Jo Kutchinsky
Praktijkondersteuner - GGZ

Wat mij erg aanspreekt in de POHGGZ functie is de laagdrempelige ondersteuning voor mensen met geestelijke gezondheidsklachten en de kans die het ze biedt te normaliseren. Daarbij probeer ik altijd te zoeken naar hun eigen kracht en ze vandaaruit te motiveren. Samenwerken is voor mij een sleutelwoord; Ik vind het heel belangrijk samen met de patient oplossingen en mogelijkheden te onderzoeken en daarnaast zoek ik de samenwerking in mijn team en in het netwerk daarbuiten. Ik ben nieuwsgierig naar de verhalen van mensen en de impact daarvan op hun manier van omgaan met uitdagingen in hun leven. Ik kijk naar de hele mens ook met aandacht voor de familiesysteem, cultuur en achtergrond.