September 2023 - Nieuwe waarnemend huisarts

Collega Steven Uittenbogaart komt per september 2023 ons team versterken. Hieronder stelt hij zich voor.

Sinds 3 jaar werk ik in Den Bosch als huisarts. Hiervoor ben ik opgeleid tot huisarts aan de Universiteit van Amsterdam, waar ik ook mijn promotieonderzoek gericht op opsporing van hartritmestoornissen heb afgerond.
Ik kijk er naar uit te mogen bijdragen aan de kleinschalige, persoonlijke zorg die de praktijk al jaren levert.

September 2023 - Patiëntenstop

De laatste tijd is onze praktijk gegroeid qua patiëntenaantal. We zijn hier erg blij mee, maar om de kwaliteit van de zorg te bewaken en de wachttijden te beperken, kunnen wij tijdelijk geen nieuwe patiënten inschrijven. Er zijn enkele uitzonderingen op deze tijdelijke maatregel. Dit heeft met name te maken met de organisatie en de huidige ontwikkelingen in de huisartsenzorg.Voor vragen kunt u terecht bij onze assistenten. Alvast bedankt voor uw begrip.

Januari 2017 - Uw medische gegevens beschikbaar via het Landelijk Schakelpunt (LSP)

Waarom toestemming? Wij kunnen een samenvatting van uw medische dossier aan andere zorgverleners (in de regio) beschikbaar stellen. Maar alleen met uw uitdrukkelijke toestemming. Als u ‘s avonds of in het weekend op de huisartsenpost komt, is het van belang dat zorgverleners uw medische gegevens kunnen inzien. Zo kunnen zij veilige zorg leveren. Het delen van medische gegevns gebeurt via het Landelijk Schakelpunt (LSP).Hoe regelt u toestemming? Geef uw mondelinge toestemming direct aan uw huisarts of de assistent. Of vul het formulier in en lever dit bij de assistent in. Wilt u uw toestemming liever online regelen? Ga dan naar www.ikgeeftoestemming.nl. Hiervoorheeft u een DigiD met sms-functie nodig.

April 2016 - Opleiding Orthomoleculaire Voedingsleer en Therapie

Huisarts Cerqueira zal per september 2016 starten met de opleiding Orthomoleculaire Voedingsleer en Therapie

Website: http://www.soe.nl/

April 2016 - Overdracht praktijk

Per 1 april 2016 is de praktijk van huisarts Smulders overgenomen door huisarts Cerqueira