Inschrijfformulier en -voorwaarden

We werken met wachtlijsten voor inschrijving in onze praktijk. Aan deze wachtlijsten zit een maximum. Om teleurstelling te voorkomen, adviseren wij u voorafgaand aan uw inschrijving te informeren of het mogelijk is om toegevoegd te worden aan de wachtlijst. U kunt in principe alleen op de wachtlijst komen als u woonachtig bent in ons postcode gebied en nog geen huisarts in Den Bosch heeft.

Indien we u kunnen inschrijven, geven wij er de voorkeur aan om van tevoren een kennismakingsgesprek te hebben.
Vervolgens dient u uw vorige huisarts op de hoogte te stellen van uw vertrek uit de praktijk, met het verzoek het medische dossier naar ons op te sturen, bij voorkeur digitaal. Ook bent u verplicht uw verzekering door te geven dat u bij ons ingeschreven staat.
Er kan per inschrijfformulier 1 persoon bij de praktijk ingeschreven worden.Voor een patiënt jonger dan 18 jaar dient de bevoegde ouder in te schrijven en te ondertekenen.
Wij verzoeken u dit formulier persoonlijk af te geven bij de assistente en tevens een kopie van uw verzekeringsbewijs en identiteitsbewijs mee te nemen.

Update
De laatste tijd is onze praktijk gegroeid qua patiëntenaantal. We zijn hier erg blij mee, maar om de kwaliteit van de zorg te bewaken en de wachttijden te beperken, kunnen wij tijdelijk geen nieuwe patiënten inschrijven. Er zijn enkele uitzonderingen op deze tijdelijke maatregel. Dit heeft met name te maken met de organisatie en de huidige ontwikkelingen in de huisartsenzorg. Voor vragen kunt u terecht bij onze assistenten.

Inschrijfformulier